Wij zoeken jou!

Word jij vrolijk van tevreden klanten en heb je iets met fietsen? Kom dan ons team versterken met jouw enthousiasme en commerciële drive!

slider image

Vacature winkelmedewerker

Per direct zijn wij op zoek naar een vaste winkelmedewerker voor in onze fietsenzaak. In de winkel verkopen we vooral stadsfietsen, e-bikes en kinderfietsen. Een interesse in fietsen is een pre, maar vooral een goede uitstraling en kunnen verkopen is belangrijk. Daarnaast is een leergierige instelling essentieel, om zo snel mogelijk alle ins en outs van de fietsenbranche te kennen. Ben jij vriendelijk en beschik je over een dienstverlenende houding, en ben jij een verkoper als geen ander? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor de mogelijkheden! Bel 06-44696874, of kom langs in de winkel aan de Voorsterweg 57 te Zwolle.

Loekie logo

Onze werkplaats

Klanten kunnen in onze proffesionele werkplaats op afspraak terecht voor alle reparaties aan hun fiets. Wij repareren in onze werkplaats stadsfietsen, tourfietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen en bakfietsen. Racefietsen en moutainbikes repareren of onderhouden doen wij niet, zo blijven wij dicht bij onze expertise. Voor lekke banden en kleine reparaties kunnen onze klanten altijd terecht, hiervoor houden wij ruimte vrij in de planning.

Schutte Tweewielers fietsenwinkel