RIH

Bij Schutte Tweewielers bent u aan het juiste adres voor een mooi aanbod RIH fietsen. Kom langs in de winkel, of bekijk ons online assortiment!

slider image

Geheel in Nederland ontworpen en ontwikkeld

Al sinds het begin is wordt iedere fiets van RIH in zijn geheel in Nederland ontworpen en ontwikkeld. Niet alleen de voorbewerking en het lakken van de fietsframes, maar ook de configuratie en samenstelling van de fietsen woorden in Venlo uitgevoerd. Het grootste deel van deze taken wordt met de hand uitgevoerd, zo kan RIH de maximale kwaliteit waarborgen en garanderen.

​​​​​​​RIH is staat achter haar fietsen en de hoge kwaliteit van materialen. Daarom is RIH het enige fietsenmerk dat standaard 3 jaar garantie geeft op elke elektrische fiets, dus ook op de batterij en motor! Daarnaast geniet u van de volgende garanties: - Het frame heeft 10 jaar garantie op materiaal- en/of productiefouten;

RIH logo

Onze werkplaats

U kunt in onze werkplaats terecht voor alle reparaties aan uw fiets.Wij repareren stadsfietsen, tourfietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen en bakfietsen.Helaas kunnen wij geen racefietsen en moutainbikes repareren of onderhouden.Maak op tijd een afspraak voor uw onderhoud. Voor lekke banden en kleine reparaties kunt u altijd terecht, hiervoor houden wij ruimte vrij in de planning.

Schutte Tweewielers fietsenwinkel