Batavus

Schutte Tweewielers biedt een ruim aanbod van Batavus fietsen voor jong en oud. Van elektrische fietsen tot klassieke fietsen, wij hebben voor ieder wat wils als het gaat om Batavus. Kom langs in de winkel, of bekijk ons online assortiment!

slider image

Eén van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten

Batavus is al meer dan honderd jaar met een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen voor een breed en internationaal publiek. Deze passie komt tot uiting in een topcollectie van stadsfietsen, elektrische fietsen, toerfietsen en kinderfietsen. Maar ook in het continu bedenken van slimme en bruikbare technische innovaties die fietsen veiliger en comfortabeler maken. Al ruim een eeuw maakt Batavus fietsen vanuit de fabriek in Heerenveen. Sterke, veilige en moderne kwaliteitsfietsen waarmee jij zorgeloos de weg op kunt. Batavus fietsen zijn allemaal met evenveel liefde en aandacht ontwikkeld en samengesteld door echte vakmensen.

Batavus logo

Onze werkplaats

U kunt in onze werkplaats terecht voor alle reparaties aan uw fiets.Wij repareren stadsfietsen, tourfietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen en bakfietsen.Helaas kunnen wij geen racefietsen en moutainbikes repareren of onderhouden.Maak op tijd een afspraak voor uw onderhoud. Voor lekke banden en kleine reparaties kunt u altijd terecht, hiervoor houden wij ruimte vrij in de planning.

Schutte Tweewielers fietsenwinkel