Gazelle

Bij Schutte Tweewielers bent u aan het juiste adres voor een mooi aanbod Gazelle fietsen. Van elektrische fietsen tot klassieke fietsen, wij hebben voor ieder wat wils als het gaat om Gazelle. Kom langs in de winkel, of bekijk ons online assortiment!

slider image

Niets rijdt als een Gazelle

Je hoort het vaker, niets rijdt als een Gazelle. En dat klopt. Gazelle maakt al sinds 1982 fietsen. Gazelle vindt dat meer kilometers op de fiets de wereld mooier maakt. Daarom doen ze er iedere dag alles aan om fietsen leuker, aantrekkelijker én veiliger te maken. Door fietsen te maken waarbij aan alles is gedacht. Zodat niets je tegenhoudt om vaker voor de fiets te kiezen. Niets rijdt als een Gazelle.

Gazelle logo
Unsplash

Gazelle klanten opgelet:


​​​​​​​Tot onze spijt is de digitale fietsinformatie van Gazelle momenteel niet geheel op orde en bevat deze daarom incorrecte informatie.

Bij Schutte Tweewielers hechten wij juist veel waarde aan het correct informeren van onze klanten.

Wij kiezen er daarom voor om deze digitale fietsinformatie tot nadere orde niet te gebruiken in onze online fiets catalogus.

Kom voor juiste informatie over Gazelle fietsen daarom naar onze winkel. Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen.

Onze werkplaats

U kunt in onze werkplaats terecht voor alle reparaties aan uw fiets.Wij repareren stadsfietsen, tourfietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen en bakfietsen.Helaas kunnen wij geen racefietsen en moutainbikes repareren of onderhouden.Maak op tijd een afspraak voor uw onderhoud. Voor lekke banden en kleine reparaties kunt u altijd terecht, hiervoor houden wij ruimte vrij in de planning.

Schutte Tweewielers fietsenwinkel